Genåbningsfest med fællessang

Torsdag den 14. oktober fejrer menighedsrådet i Havdrup kirke, at der nu igen er åbnet for aktiviteter i sognehuset og gudstjenester i kirken. Det sker ved en fest for sognebørn og frivillige med dejlig middag og fællessang.

Menighedsrådet sørger for lækker middag og drikkelse, og organist Peter Plougmann vil sammen med voksenkoret Seadrops synge sammen med alle fremmødte. Aftenen slutter med kaffe og dejlig kage og farvel kl. 21.

Genåbning af aktiviteter betyder nyt behov for frivillige, der gerne giver en hånd med til de mange arrangementer. Ved genåbningsfesten bliver der mulighed for at melde sig som frivillig til vintersæsonen.

Tilmelding ikke nødvendig.

Kreativt værksted for minikonfirmander

Endelig åbner Havdrup kirke igen for aktiviteter til børnene. Tirsdag den 5. oktober begynder et nyt minikonfirmandhold med kirke- og kulturmedarbejder Pernille Mejslov i samarbejde med organist Peter Plougmann og præst Kristine Stricker Hestbech.

Pernille er billedkunstner og ansat som vikar. Hun er fuld af kreative ideer: ”Jeg glæder mig til at dele min egen kæmpe glæde over farver, sang, tro og kreativitet med mini-konfirmanderne. Vi skal samles og lytte til historier fra bibelen, og vi skal skabe kreative ting sammen.

Når vejret tillader det, laver vi Land Art med børnene i sognehusets have. Og indenfor skal vi læne os lidt tilbage og være stille, mens vi lytter til gode melodier, både fra klaver og kirkeorgel”.

Interesseret? Så meld dit barn til på www.havdrupkirke.dk.

De to første gange henter Pernille børnene uden for skolen og følges med dem til sognehuset.

Kilde: Havdrup Kirke

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.