Netto Solrød Center 86

Der er stor åbningsfest, når Netto i Solrød Center genåbner på fredag den 14. februar efter en større udvidelse og gennemgribende renovering.

Butikken går fra 612 m2 i salgsareal til 800 m2. Der er ligeledes gode parkeringsfaciliteter og tilkørselsforhold til Netto i Solrød, idet der er stor centerparkering med ca. 185 p-pladser. Den nye butik vil fremstå mere lys og rummelig end tidligere med bl.a. grøntkøler og Brødhuset, samtidig med den vil få et bredere sortiment.

Det er butikschef Jeppe Larsen på 36 år, der står i spidsen for butikken, når den åbner. Jeppe begyndte sin Netto-karriere tilbage i 1994 som butiksassistent i Netto i Store Heddinge, og efter en periode flyttede han til Netto i Ølby. I 2004 blev Jeppe udnævnt til butikschef, og har siden da fungeret som butikschef i flere forskellige Netto-butikker. I maj 2012 kom Jeppe til Netto i Solrød Center og har været her siden da. Jeppe har ligeledes været med til at åbne op til flere Netto-butikker i løbet af sin karriere. Det er derfor en erfaren og dygtig butikschef, der skal genåbne butikken, hvilket Jeppe glæder sig meget til.

Jeppe ser frem til de godt og vel 200 m2 ekstra plads, han nu får i butikken, og er sikker på, at det bliver et kæmpe hit hos alle kunderne. Jeppe fortæller yderligere: ”Kunderne kan glæde sig til at se Netto fra sin allerbedste side og med et bredere sortiment på hylderne, og en endnu bedre kundeoplevelse.”

Jeppe fremhæver, at han er stolt over personalet i butikken, som vil være en blanding af kendte og nye ansigter, når Netto åbner igen. ”Det er et rigtig godt team, og vi glæder os alle til at byde kunderne velkomne og vise dem den flotte butik”, afslutter han.

Deltag i debatten
Del.

Skriv en kommentar