Solrød Kommunes Lokalarkiv har i forbindelse med Solrød Centers 40 års jubilæum udarbejdet en fotocollage med billeder fra Solrød Centers første år.

Collagen beskriver i billeder og korte tekster tiden før centerbyggeriet, opstarten af centerbyggeriet, forretningslivet på strandvejen før centrets tilblivelse, de første forretninger i Solrød Center, de mange forskelligartede kulturelle og idrætslige arrangementer som Solrød Center igennem en lang årrække har dannet rammen om, samt lidt om dengang S-toget kom til Solrød Strand. 

Collagen – der er opstillet i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter – kan bl.a. ses når Solrød Lokalhistorisk Forening tirsdag den 30. august kl. 19.00 afholder et foredragsarrangement om centrets 40 års historie og centrets fremtid.

Foredragsholdere er Mr. Niels Ove og optiker Steen Christensen, som vil fortælle om centrets historie igennem 40 år, medens den nuværende formand for centerforening Frank Djelert vil fortælle om planer og visioner for centrets fremtid. Alle er velkomme og der er fri entre.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.