Hvordan sælger man mere med storytelling? Det spørgsmål får virksomheder besvaret, når Greve-Solrød Erhverv inviterer til netværksmøde 11. maj.

Det kræver mere end fornuftige budskaber at nå kunderne i dag. De vil forføres af gode fortællinger, der taler til hjertet. Historier, de kan identificere sig med. Men hvordan udvikler du de gode historier, som kunderne tiltrækkes af? Og ved du, hvordan du kan bruge kommerciel storytelling i din markedsføring?

Dét og meget mere giver vi dig svaret på, når Greve-Solrød Erhverv inviterer til morgennetværksmøde med Gitte Madsen fra Storyfinder, der igennem de sidste 10 år har fundet og skrevet de gode historier i en lang række virksomheder.

Morgennetværksmødet finder sted onsdag den 11. maj 2016 fra kl. 8.00–9.30 på Solrød Rådhus, Solrød Center 1, 2680 Solrød.

Kom og bliv klogere på den ædle kunst og styrk markedsføringen af din virksomhed. Afslutningsvis vil der være fri networking over morgenbrød, kaffe og the. Så husk dine visitkort og marketingmaterialer!

Arrangementet er gratis. Interesserede virksomheder kan tilmelde sig her senest fredag den 6. maj.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.