Politiet har i dag foretaget anholdelser i en sag, som handler om mulig bestikkelse af medarbejdere ansat i Koncern IT i Region Sjælland. Sagen vedrører mistanke om ulovligheder i samarbejdet med en eller flere it-leverandører.

Region Sjælland har for godt to uger siden foretaget politianmeldelse på baggrund af oplysninger, som giver mistanke om ulovligheder i samarbejdet mellem en eller flere it-leverandører og en eller flere personer ansat i Region Sjælland, Koncern IT.

 Sagen er overgivet til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der nu foretager en række undersøgelser. Per Buchwaldt, it-direktør i Region Sjælland oplyser, at man nu vil afvente politiets efterforskning.

– Vi læner os op ad politiets efterforskning og er helt trygge ved, at der kommer en afklaring af, hvorvidt de anholdte har begået strafbare forhold. Vi vil nu give politiet arbejdsro og har for indeværende ikke yderligere kommentarer til sagen, siger Per Buchwaldt.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi understreger i en pressemeddelelse, at de sætter pris på det samarbejde, som politikredsen har haft med Region Sjælland i forbindelse med anmeldelsen og den indledende efterforskning, hvor regionen i høj grad har medvirket til, at politiet har kunnet reagere hurtigt.

Se politiets pressemeddelelse her: http://www.mynewsdesk.com/dk/sydsjaellands-og-lolland-falsters-politi/pressreleases/sydsjaellands-og-lolland-falsters-politi-har-ivaerksat-en-efterforskning-af-mulig-bestikkelse-1175977?utm_campaign=send_list&utm_medium=email&utm_source=sendgrid

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.