47-årige Jens Folman bliver ny job- og socialchef i Solrød Kommune

Det er en særdeles velkvalificeret herre, der den 1. oktober starter i stillingen som job- og socialchef i Solrød Kommune. Et enigt ansættelsesudvalg har således valgt at pege på cand. scient. pol. Jens Folman, der forlader en stilling som arbejdsmarkedsdirektør i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) for at komme til Solrød Kommune.

Jens Folman har bl.a. haft ansvaret for implementeringen af den såkaldte LAB forenklingsaftale og etableringen af STARs task force, og før sin tid hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har han bl.a. med succes i fem år varetaget stillingen som arbejdsmarkedschef i Kalundborg Kommune.

Jens Folman

“Der er ingen tvivl om, at Jens Folman er en garvet arbejdsmarkedsmand, der brænder for at hjælpe borgere, der står uden for arbejdsmarkedet, og vi har i valget af ham lagt stor vægt på både hans store engagement og brede erfaring inden for området. Samtidig er han et behageligt menneske, og vi glæder os meget til at byde ham velkommen,” siger Dorte Saabye, direktør i Solrød Kommune.

Jens Folman, der blev valgt ud af et ansøgerfelt på 34 personer, kommer til at stå i spidsen for et af Danmarks bedste job- og socialcentre, hvor han skal varetage en bred vifte af både beskæftigelsesrettede og sociale opgaver.

“Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til den kommunale jobcenterdrift – og jeg glæder mig i særdeleshed til at komme til Solrød, hvor socialområdet og jobcenterområdet er tænkt sammen. Her har Solrød været forudseende og fremsynede, og det er jeg sikker på vil være en kæmpe fordel, når nye tværgående lovinitiativer skal implementeres. Fra mit nuværende arbejde kender jeg Solrød som en velfungerende kommune med resultater, som på nogle områder er blandt landets bedste. Og det bliver en fornøjelse at skulle stå i spidsen for en flok virkelig dygtige ledere og medarbejdere. Jeg glæder mig,” siger Jens Folman om sin nye stilling.

Jens Folman overtager stillingen efter Maibritt Kuszon, der den 14. august forlod sin stilling til fordel for en stilling som chefkonsulent hos KL’s Konsulentvirksomhed.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.