24. april åbner Hedebostien, der forbinder Køge Bugt og Roskilde Fjord. Vær med til indvielsen og cykl en del af ruten sammen med borgmesteren.
Solrød, Greve og Roskilde Kommuner er glade og stolte over at kunne invitere alle interesserede til åbningen af Hedebostien søndag den 24. april 2016.

For borgerne i Solrød starter åbningsdagen kl. 10 ved Karlstrup Kalkgrav, hvor formand for Social, Sundheds- og Fritidsudvalget, Ivar Haugaard-Hansen, med en kort tale sender borgmester Niels Hörup ud på en 11 kilometer lang cykeltur i samarbejde med Solrød 60+ Motion og Hjerteforeningens Motionsklub Solrød.

Er du cykelentusiast – eller vil du bare være en af de første, der oplever den smukke Hedebosti fra cykelperspektiv – så hop på jernhesten og cykl sammen med borgmesteren. Ruten følger Hedebostien gennem Karlstrup landsby til Karlstrup Nyskov.

Stien følges frem til den nyplantede Tune Skov og videre til selve Tune. Herfra er der ikke langt gennem Hedeland til arrangementspladsen i Roskilde, hvor hovedarrangementet finder sted. Du er dog også velkommen til først at dukke op ved 11-tiden på arrangementspladsen, når hovedarrangementet går i gang. Her vil der være en bred vifte af aktiviteter – lige fra bajonetfægtning, tovtrækning og håndgranatkast med frivillige fra Greve Museum, der agerer Tunestillingens soldater fra 1. verdenskrig, til ponyridning ved Vindinge Rideklub og quiz om vilde dyr med Danmarks Naturfredningsforenings Naturambulance.

Program
10.00: Cykelløb starter ved Karlstrup Kalkgrav

11.00-12.00: Arrangementspladsen (Vindingevej 201) åbner med aktiviteter og madboder

12.00-12.30: Officiel åbning og taler ved:
1. Pernille Beckmann; borgmester i Greve Kommune
2. Niels Emil Hörup; borgmester i Solrød Kommune
3. Joy Mogensen; borgmester i Roskilde Kommune
4. Direktør Henrik Lehmann Andersen; Nordea-Fonden

12.45-14.00: Aktiviteter og madboder åbner igen

Hold dig opdateret om arrangementet her

Fakta om Hedebostien
Hedebostien er et tværkommunalt stiprojekt, der tilbyder borgere i Hovedstadsområdet en grøn, rekreativ forbindelse på den korteste strækning, som forbinder Roskilde Fjord og Køge Bugt. Projektet har kostet omkring 14 mio. kr. og er finansieret med støtte fra Nordea-fonden og Arbejdsmarkedets Feriefond.

Hedebostien er realiseret takket være stor lokal opbakning. De frivillige aftaler, der er indgået med lodsejere, og en engageret indsats fra en række interessenter og organisationer har resulteret i mange gode løsninger.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.