I denne uge er det Men’s Health Week. Læs her mere om Solrød Kommunes tiltag, som støtter op om mænds sundhed og fællesskaber.

I denne uge er det Men’s Health Week. Temaet er mænds sundhed og fællesskaber, og der er i år særligt fokus på, hvad der skal til for, at mænd via fællesskaber kan øge deres trivsel og mentale og fysiske sundhed.

Det er Forum for Mænds Sundhed, der er initiativtager til kampagnen, som har bred opbakning med en lang række arrangementer landet over – se mere her.

I Solrød Kommune er der flere tiltag som støtter op om mænds sundhed og fællesskaber. Der er eksempelvis for nyligt startet et fodboldfitness-tilbud op i regi af Havdrup Fodboldsklub, som er målrettet de mange voksne mænd, der gerne vil ud og røre sig på en sjov, sund og social måde. Der er træning hver onsdag kl. 19-20.

Til fædre/bedstefædre/bonusfædre med børn i 2.-4. klasse er der desuden et tilbud om Fars Køkkenskole, der er et sjovt, hyggeligt og sundt madlavningskursus for mænd og deres børn. Anden sæson starter op efter sommerferien, og nærmere information om datoer og tilmelding vil blive udmeldt på kommunens hjemmeside og på skolerne senere.

Mænd, som er interesserede i madlavning og hygge, kan desuden deltage i et onsdagshold fra kl. 9.30–13.00 i Aktivitets- og Frivilligcenteret. Holdet er især målrettet mænd, som ikke plejer at lave mad selv.

For nærmere information kontakt forebyggende medarbejder Steffen Wegner Høyer på tlf. 5618 2431.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.