Efter et par års forarbejde er det nu en realitet: Den lokale erhvervsforening Greve Erhverv skifter navn til Greve/Solrød Erhverv efter en enstemmig beslutning på foreningens generalforsamling onsdag. Foreningen tilbyder både faglige og sociale netværksarrangementer og holder netværksmøde på Solrød Rådhus ca. én gang i kvartalet.

Som en del af den styrkede erhvervsindsats i Solrød Kommune har byrådet ønsket en lokal erhvervsforening på tværs af brancher og områder, som kan danne ramme om netværk og sparring mellem lokale virksomheder og give et talerør for det lokale erhvervsliv. Den forening er nu er realitet.

”Opbakningen har været tydelig fra både byrådet i Solrød Kommune og fra bestyrelsen i Greve Erhverv, og det er derfor med stor glæde, jeg nu ser planerne blive ført ud i livet til gavn for vækst, udvikling og varig beskæftigelse i virksomhederne i Solrød Kommune,” siger borgmester Niels Hörup.

Populære arrangementer
En arbejdsgruppe bestående af lokale virksomheder og repræsentanter fra Greve/Solrød Erhverv har arbejdet på sagen og blandt andet planlagt de første morgenmøder på Solrød Rådhus. Møderne har været tilløbsstykke for medlemmer af foreningen, og en del lokale virksomheder har kigget forbi og er blevet klogere på, hvad det hele handler om.

Den store frivillige indsats fra virksomhedslederne har båret frugt, og på foreningens generalforsamling blev det vedtaget at skifte navn til Greve/Solrød Erhverv. Ud over morgennetværksmøderne afholder Greve/Solrød Erhverv også en lang række arrangementer med fagligt fokus som f.eks. digital strategi og online markedsføring, men også sociale arrangementer som det årlige gokart-grand prix for medlemmerne.

Interesserede virksomheder kan læse mere om foreningen her: www.greveerhverv.dk og/eller møde op til det næste morgennetværksmøde på Solrød Rådshus, som afholdes onsdag den 11. maj kl 8-9.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.