Når skolebørnene i Solrød Kommune går på sommerferie, blæses Sjov Sommer-programmet vanen tro i gang. Med 44 forskellige programpunkter og 1.000 billetter tegner det til at blive en særdeles sjov sommer.

Det er igen i år lykkedes Sjov Sommer-arbejdsgruppen med hjælp fra SFO’er, Klubber, Ungdomsskolen, Biblioteket, lokale foreninger og andre ildsjæle, at strikke et stort og alsidigt Sjov Sommer-program sammen.

Der er 44 punkter på programmet, og der kommer omkring 1.000 billetter i udbud. Billetterne kan købes fra den 25. juni 2016 kl. 10 via www.sjovsommer.nemtilmeld.dk.

I uge 18 vil programmet blive delt ud til alle elever i 1.–9. klasse på kommunens skoler. Programmet kan også ses på skoleintra. Børn, der bor i Solrød Kommune, men går i skole uden for kommunen, kan hente programmet på Solrød Bibliotek eller finde det på kommunens hjemmeside http://www.solrod.dk/borger/fritid-og-kultur/sjov-sommer.

Fra dans og sommerkøkken til robotteknologi og Fifa-turnering Programmet er meget varieret, og det indeholder både helt nye og tidligere kendte og populære aktiviteter.

Der gælder blandt andet sommerkøkken, tennis, petanque, hesteaktiviteter, danseworkshop, taekwondo, hundeskole, kanotur, ATV-kørsel, smykkeværksted, sangværksted, liverollespil og gøgl.

De nye spændende aktiviteter bliver blandt andet skuespil og drama, parkour, LAN Party, robotteknologi, animationsfilmklub, lav din egen vandraket, dissekér en fisk, lav din egen tegnefilm og FIFA16-turnering.

Årets ture går til Knuthenborg Safari Park og Geocenter Møns Klint.

Vi glæder os til at se en masse glade sommerbørn i ugerne 26-31. På sjovt sommerligt gensyn!

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.