Gruppeformanden for Socialdemokratiet i Solrød Jonas Ring Madsen, har henvendt sig til Venstres Lene Stevnhoved i weekenden.

Det er Socialdemokratiet, Vores Solrød samt Dansk Folkeparti der er gået sammen i håb om, at få en bredere aftale uden om Venstre, Det Konservative Folkeparti og Havdruplisten.

Og med den udmelding kan det nu konkluderes at Socialdemokratiet, Vores Solrød og Dansk Folkeparti ikke ser Liberal Alliancen Emil Blücher som Solrøds kommende Borgmester.

Derfor valgte de at kontakte Venstres Lene Stevnhoved og tilbyde hende Borgmesterposten i Solrød kommune, dette valgte Lene dog at takke nej tak til i søndags.

Jonas Ring Madsen udtalerDet er korrekt, at Venstre i weekend blev tilbudt borgmesterposten i Solrød Kommune“.
“Vi kigger ind i en fireårige periode, hvor det bliver uhyggeligt svært at bedrive politik og lave aftaler, når byrådet er så splittet som nu. Derfor er det vigtigt for Socialdemokratiet, at forsøge at finde den bedste løsning ud fra det nuværende politiske landskab. En løsning der vil kunne samle hele byrådet bag sig, der har den fornødne respekt, de rette kompetencer og som er i stand til at lede Solrød Byråd de næste fire år. En løsning til gavn for alle borgere”.
“Derfor valgte vi at pege på Lene Stevnhoved fra Venstre”
Vi har naturligvis fuld respekt for, at Lene har valgt at sige nej, men tilbuddet står naturligvis til troende, hvis holdningen skulle ændre sig.

Kilde: Viborher.dk

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.