Den nye ŠKODA Yeti har fået et omfattende ansigtsløft og byder på stilsikre og elegante designelementer, som passer perfekt til byen. I ŠKODA Yeti sidder du højt placeret med et godt udsyn over trafikken og kan nyde de flotte detaljer i kabinen. Yeti imponerer derudover med mange praktiske løsninger, masser af plads og økonomiske motorer.

Det nye design
Den nye ŠKODA Yeti har et ungt og sportsligt design, som kan tilpasses din helt egen stil. Det nye design byder på markante forlygter, dynamiske linjer og et robust karosseri. Det nye desingsprog giver Yeti sin helt egen stil, og det nye logo pryder stolt den nye brede kølerhjelm.

Det friske interiør
Interiøret i den nye Yeti imponerer med rene linjer, et kompakt instrumentpanel og et sportsligt 3-eget rat. Derudover er designet blevet langt mere strømlinet og moderne.

Yeti er kendt for at have masser af plads, både til familien og til dine fritidsinteresser. Både Yeti og Yeti Outdoor byder på det praktiske Vario-Flex bagsædesystem, som giver dig 3 seperate bagsæder, der kan nedfældes eller tages helt ud uafhængigt af hinanden. Bagagerummet imponerer med en volumen på 416 liter og hele 1.760 liter, når bagsæderne er nedfældet.

Simply Clever – Simply Yeti
Den nye Yeti er bare Simply Clever og vil være den perfekte partner i en travl hverdag. Yeti byder blandt andet på en udtagelig affaldsbeholder i sidedøren, klapbord på bagsiden af forsæderne og en praktisk holder til din sikkerhedsvest under forsædet. Derudover vil dit bagagerum give dig helt nye muligheder med det smarte Vario-Flex system, med den vendbare bagagerumsmåtte der har gummi på den ene side og stof på den anden side, netsystemet og den praktiske udtagelige LED-lygte.

Deltag i debatten
Del.

Skriv en kommentar