Siden 1985 har der været solcenter i Solrød Strand.

Solcentret, som har ligget på Solrød Strandvej i mere end 34 år, har gennem tiden haft 3 ejere. Den nuværende ejer, Kjeld Svanholm Sauther, har haft CLUBTAN Solrød i de sidste 24 år. Han har gennem den seneste tid haft et ønske om at opgradere centret til de allernyeste standarder – og nu er det lykkedes.

CLUBTAN-centret har netop været igennem et større facelift med en hel ny facade, ny dør og indgangstrappe samt større vinduer, så der kommer mere lys ind. Centret er også blevet gennemrenoveret med nyt interiør, og der er kommet klimaanlæg op, så solcentret holder den samme temperatur fra morgen til aften året rundt. Der er i centret 5 solarier, hvoraf 2 af dem er den helt nye S-CLASS, som kun kan findes i CLUBTAN-kæden. Denne type solarie har perfekt komfort med optimeret ansigtssol og bluetooth tilslutning, så du kan afspille din egen musik via solens lydanlæg. Udover de nye sole er der kommet nyt betalingssystem, hvor man logger ind med fingeraftryk. Samtidig bliver der foretaget en hudtypescan, så man får en anbefalet soltid i forhold til hudtype.

Velværen I CLUBTAN fortsætter også efter behandlingen, da man i kabinen kan stille sig under CLUBTANS airshower, som køler dig ned med kølig luft efter behandlingen, og til sidst kan du smøre dig ind i en gratis aloe vera aftersun.

Kjeld Svanholm Sauther fortæller, at alle dem, der har et gammelt solkort, ikke behøver at være bange for at miste sine penge. De kan oprette en gratis brugerkonto på bookingautomaten og ligge det gamle solkort i en kuvert med navn på i postkassen, så vil beløbet på det gamle kort blive overført til den nye brugerkonto inden for 24 timer.

Ombygningen i centret betyder også, at der nu kan tilbydes FRI SOL på abonnement, hvilket vil sige, at du kan tage sol for en værdi af 70 kr. hver anden dag.

Lige nu lyder åbningstilbuddet på blot 99 kr/md. for et PREMIUM abonnement med 3 måneders binding

CLUBTAN Sol og Wellness i Solrød er åben alle dage fra kl. 6 – 23.

Kilde: CLUBTAN

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.