SuperBrugsen i Solrød har fået ny slagter, og han har fokus på kvalitet og økologi.
Af Marianne Due
Der må gerne være stegt flæsk med persillesovs eller gammeldags oksesteg på menuen, hvis du skal servere en livret for den nye slagter i SuperBrugsen, Thino Hoffmann, men det er også vigtigt, at råvarerne er i god kvalitet.
Thino Hoffmann er uddannet som slagter i Irma og var senest ansat i Irma på Østerport, men siden slutningen af februar er pendlerturen fra hjemmet i Albertslund gået mod SuperBrugsen i Solrød, hvor han allerede har fået sat sit præg på slagtervarerne.
– Jeg er uddannet gourmetslagter. Jeg elsker mad og at servicere kunderne, så jeg har bestilt mere økologisk kød, fordi det synes jeg er lækkert, så det vil jeg gerne have, at kunderne også kan få, fortæller Thino Hoffmann.
Det betyder, at kunderne fremover kan få stege, culotter, oksemørbrad, nyretapper og bøffer skåret af økologisk kød.
– Jeg håber, at kunderne kan smage en væsentlig forskel i kvaliteten, siger den nye slagter, der også har indført et fast fredagstilbud, så kunderne kan begynde weekenden med en god middag.
– Det er en entrecote på 170-190 gram til 25 kroner, som bliver et fast tilbud hver fredag, fortæller Thino Hoffmann.