Det var en stolt formand Brian Mørch fra Landsforeningen Non Halal, der søndag eftermiddag kunne ønske landsforeningens tredje lokalafdeling velkommen til verden. Lokalafdelingen dækker Sydsjælland.

Formand for den ny lokalafdeling er 27-årige Helene Brix Petersen fra Lille Heddinge.

– Tidligere tænkte jeg ikke så meget over halal eller ikke halal, men så var der nogen, der gjorde mig opmærksom på problemet, og jeg tænkte, at det var da lige godt pokkers, og om det virkelig kunne passe.

– Jeg begyndte at læse om halal, og jeg undersøgte det nærmere. Jo mere jeg læste og fandt frem til, jo mere vred blev jeg. Ikke over at nogen ønsker halal, men at jeg som forbruger ikke har mulighed for selv at vælge, hvad jeg putter i min indkøbskurv. Og så begyndte jeg at snakke om det i mit netværk, og nu er det lykkedes at samle en flok, der vil arbejde seriøs på at dele information om halal, siger Helene Brix Petersen.

Sydsjælland lokalformand Helene Brix Petersen

Bestyrelsen for Non Halal Sydsjælland består ud over formand Helene Brix Petersen af næstformand Jytte Jensen, Store Heddinge, kasserer Jesper Brix, Store Heddinge, bestyrelsesmedlemmerne Lea Berg Henriksen, Stevns, og Søren Nielsen, Store Heddinge. Suppleanter er Nina Brix Petersen Lille Heddinge, og Nicolai Noel Hamann, Næstved.

Kilde: Brian Mørch – Landsformand Nonhalal Danmark

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.