Lisbeth, Bo & Helge har gjort klar til den mest hyggelige ”jule-kom-hinanden-ved” gourmet oplevelse i Restaurationens helt nye selskabslokaler i Møntergade i København, lørdag den 22. november 2014 kl. 18.30.
Helge M.L. Sidor fortæller: ”En af mine absolut favorit restauranter i København er Restaurationen, hvor Lisbeth og Bo Jacobsen regerer, og har gjort det siden 1991. Lisbeth og Bo brænder for supergode råvarer af den allerhøjeste kvalitet, som de tilbereder fra bunden med en respekt for det klassiske håndværk.”
”Da Bo spurgte om vi aldrig skulle lave noget sjov i deres nye selskabslokale, var mit det kontante og hurtige svar, at selvfølgelig skal vi det! Og så fik jeg lov til at vælge frit fra det kommende julemenukort. Jeg har valgt fem retter, som lyder helt fantastisk og til dem har jeg så valgt fem absolutte topvine, som passer perfekt til retterne, vi starter dog aftenen op med et glas Grand Cru Champagne fra mit lille champagnehus, Edmond Barnaut.” Fortsætter Helge.
Begejstret remser Helge hurtigt menuen og vinene op: ”Kort fortalt er retterne baseret på flg. råvarer: Jomfruhummer & blodpølse – røget ål – svineskank – and – risengrød iscreme & kirsebær. Og vinene er udover Grand Cru champagnen som følger:
Hvid Bourgogne 2011 fra Dubois – Enkeltmarksvinen Gruenspiel 2008 fra topproducenten Deiss i Alsace – Brunello Riserva 2006 fra Collemattoni – Kultvinen Pla Del Rei 2000 fra Magnumflaske fra Etienne Montès og sidst men ikke mindst Rød Vin Doux Naturel Rivesaltes 2007 ligeledes fra Etienne Montes i Roussillon. Hvis du vil læse mere detaljeret om arrangementet kan det gøres på Compagniets hjemmeside: www.compagniet.dk
Udover den fantastiske mad og vinene dertil, sørger Helge for let seriøst, morsom underholdning undervejs i form at både fakta om vinene og vinmagerne, men også med anekdoter fra vinens verden…
Det koster kr. 995,00 per kuvert og det må siges at være en utrolig skarp pris for et arrangement af denne kaliber. Der er desværre kun 50 pladser og i skrivende stund er halvdelen allerede reserverede.
Man skal tilmelde sig direkte hos Lisbeth og Bo Jacobsen på Restaurationen på tel. 33 14 94 95