Der er valg til repræsentantskabet i den andelsejede energi- og fibernetkoncern Andel og du kan stille op, hvis du er andelshaver og dermed bidrage med viden til at løse vigtige energipolitiske spørgsmål og være med til at sætte dit præg på den grønne omstilling.

Der er i alt 137 medlemmer af repræsentantskabet og 4 af dem skal findes i Solrød.

Andels bestyrelsesformand Jens Stenbæk opfordrer til og håber, at mange vil engagere sig i det kommende valg:

Forskellighed gør stærk, vi har gennem årene haft et stærkt repræsentantskab, og vi håber, at dette valg kan styrke Andels repræsentantskab yderligere med flere engagerede kvinder og yngre medlemmer gerne med forskellig etnisk baggrund. På den måde får vi i bestyrelsen og i ledelsen en kvalificeret sparringspartner i form af et endnu mere mangfoldigt repræsentantskab, der på bedst mulige måde afspejler og repræsenterer vores 400.000 andelshavere og deres interesser“, siger han.

Grøn og digital mission

Som repræsentantskabsmedlem i Andel har du gennem dialoger i repræsentantskabet medindflydelse på, hvordan selskabet udvikler sig, og hvordan selskabet bedst understøtter den grønne omstilling og den digitale ligestilling. Som repræsentantskabsmedlem kan man desuden stille op til en post i bestyrelsen.

Via Andels datterselskabet Fibia udrulles lynhurtigt fibernet til alle andelshavere, og via datterselskabet Clever arbejder Andel for at gøre det let at komme rundt i sin elbil og lade både hjemme og ude. Derudover arbejder Andel for, at der er vedvarende energi nok til den grønne omstilling, og at der udvikles lagringsløsninger, så vi kan gemme den vedvarende energi.

Sådan stiller du op

Vil du have plads i Andels repræsentantskab og mulighed for at sætte dit grønne og digitale aftryk, skal du besøge www.andel.dk/stilop, hvor du finder alt relevant materiale, og hvad du ellers skal gøre for at komme på stemmesedlen.

Du skal finde 10 stillere for at blive opstillet til repræsentantskabsvalget.

Selve valget finder sted fra den 1. marts til den 22. marts.

Medlemmer af Andels repræsentantskab aflønnes med 5000 kroner om året samt 1500 kroner for hvert møde, man deltager i. Der er fire til seks møder om året, og der ydes kørselsgodtgørelse til møderne.

Kilde: Andel

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.