Der var blæst til lokalopgør torsdag den 29/10 i mellen  Uglegårdsskolen og Munkekærskolen i Ekstrabladets skoleturnering.

Begge holdene er nået til 5 runde, så det viser virkelig det store talent der er i Solrød kommunes fodboldafdeling, hvor de fleste spillere stammer fra.

Mere end 500 tilskuere var vidne til en meget jævnbyrdig affære hvor der ikke blev givet megen plads til at spille fodbold på, og det var typisk på dødboldsituationer at de største chancer faldt, specielt i første halveg hvor flere tilskuere så bolden inde, da Uglegårdsskolen ved Jeppe Krogh satte et hårdt skud afsted mod mål, bolden blev ikke grebet i første omgang af Munkekærskolens målmand, da han tabte bolden hen over hovedet og “muligvis” i mål, men dommeren afviste og spillet fortsatte.

0-0 ved halveg.

I anden halveg kunne man efterhånden spore trætheden hos flere af spillerne, og med et kvarter igen sætter Nikolaj Holstrøm fra Munkekærskolen sig igennem i venstre side og knalder til bolden, men Simon Rossil ville det anderledes og springer i fuld længden op i hjørnet og snupper bolden. Med ca. 5 minutter igen falder afgørelsen så, da Uglegårdsskolen bryder igennem i højre side, Munkekærskolen kan ikke få clearet bolden, og til sidst bliver der lagt en bold ind i feltet som Osman Jabarkhill sætter i det lange hjørne og dermed afgør kampen til Uglegårdsskolen fordel, til stor jubel for størstedelen af de mange fremmødte tilskuere.

Uglegårdsskolens piger spillede ligeledes skolefodbold onsdag den 28-10-2015, hvor de vandt en flot sejr på 2-0 over Holmeagerskolen.

Før kampen var Uglegårdsskolen blandt de 7 bedste skoler samlet, hvor både drengene og pigerne er gået videre.

 

 

 

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.