Susanne fik Årets Idrætslederpris 2021

Nogle af ordene som vi skrev om Susanne:
Susanne er altid i klubben. Susanne underviser nemlig flere hold og træner også selv flere gange om ugen. Hun underviser alle aldre fra begynder til meget øvet.
Susanne er ikke bare sådan en der står og træner lidt kata nede i hjørnet, næ nej, hun finder hurtigt sit cool blik når der er kamp på programmet og sved på panden!

Ken var nomineret til Årets Idrætspræstation.

Ken er en meget engageret sportsmand som elsker karate og lægger mange timer i Tatakau. Ken er også i teknisk udvalg i Tatakau, og dermed med til at forny træningen, tænke kreativt, og ser muligheder.
Ken stiller altid op og hjælper klubvennerne, og er ofte med til stævner som coach.

Jeppe (13 år) nybagt Junior sortbælte, nomineret til Ungdomstræner legatet

Jeppe er 13 år og firmaets mand! Altid til træning, ELSKER karate, kommer i god tid, er altid i godt humør og hjælper i klubben med alt. Er bl.a. instruktørassistent og har været det i en del år.
Jeppe har også hjulpet med Sjov Sommer i en del år, han bruger gerne nogle af sine feriedage på dette. Han hjælper og guider børn og unge, og er et forbillede for mange børn og unge i klubben.

I Tatakau Karate er vi meget stolte af alle 3 nominerede, og meget glade for at Susanne fik prisen som Årets Idrætsleder. Susanne er meget stolt og begejstret for prisen og jublede da hun fik den

https://www.karatesolrod.dk/
Instagram: Tatakau.solroed
Facebook-side: Tatakau Karate
Medlem af Dansk Karate Forbund og DIF

Kilde: Tatakau Karate Solrød

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.