De to Solrød drenge Simon Rossil og Tobias Pedersen er netop blevet udtaget til DBUs talentcenter for det kommende U16 landshold. DBU har været igennem en lang udvælgelsesprocess med flere af de mindre klubber og man er nu nået frem til superligaklubberne og der er Simon fra Brøndby og Tobias for FCK med, hvilket er rigtig flot af de to tidligere Solrødspillere.

Simon som bl.a har været med til at spille hans skole Uglegaardsskolen frem til kvartfinalerne i Ekstrabladets skoleturnering, har oprindeligt spillet på Solrøds årgang 2000, selvom han er årgang 2001, og han har derfor ikke spillet sammen med Tobias, som tidligere har spillet på Solrøds 2001 hold og i Herfølge boldklub.

Simon flyttede i 2010 til Brøndby og Tobias flyttede til FCK i 2011, og der har de spillet siden, med stor success. Simon er i dag en del af Brøndby U15 Masterclass og Tobias går på FCK’s School of Excellence.

Simon har flere gange, i en tidlig alder, været til prøvetræning i engelske klubber, bl.a Everton, så de kender ham efterhånden, med sine mere end 190 cm, fylder han også godt i landskabet.

Tobias flyttede fra Uglegaardsskolen til Johannesskolen på Frederiksberg, som i dag er en del af FCK’s School of Excellence, og der har han sin daglige skolegang og træning. Tobias er en teknisk rigtig dygtig fodboldspiller og arbejder stenhårdt i alle kampe.

Nu bliver det spændende om de to “rivaler” kan finde sammen når det gælder DBU talenttræning.

Læs nyhed fra DBU her: http://www.dbu.dk/landshold/Talentudvikling_dreng/Spillere

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.