Lørdag skulle et meget ungt 1. senior hold følge op på torsdagen flotte 2-2 kamp imod Avedøre. Holdet skulle møde Holbæk og med en sejr ville holdet med sikkerhed forblive i serie-1.

Trods nede med 0-1 kort inde i 2. halvleg lykkedes det holdet, at vende det til en sejr på 3-1. Godt gået af holdet, som have 6 U19/U17 spillere med holdet og resten af holdet var fra årgang 91 og ned efter.

Målene blev scoret af Andreas Dittler, Abdullah Thamer Jassem og Samander Ahmadi.

Den forgangne lørdag mødte holdet naboen fra Køge – en kamp uden den store betydning for SFC drengene. Køge sikrede sig oprykning  efter en sejr på 3-0 (0-0) over et ungt og godt spillende SFC hold, men Køge var bare bedre på dagen.

Forårets sidste kamp er tirsdag aften 16. juni kl. 19.00 skal SFC drengene spille 5. runde i pokalen. Her kommer Danmarksserie holdet fra Birkerød på besøg – det kan blive en ret så seværdig kamp.

Mød frem til kampen – nyd den danske sommer og alt godt fra Container Rotter teamets bod  – de sørger for kolde drikkevare til nedsat pris, grillede stadion pølser, hapsdogs , popcorn, kaffe, toast og lidt godt fra slikboden – derfor en rigtig god grund til at komme over se et fremtidens SFC hold, som i de sidste par kampe har vist flot fodboldspil!

På billedet ses i rød trøje Jørgen Andersen fra Containerrotter teamet nyde fodboldkampen. Jørgen trækker sig tilbage af helbredsmæssige grunde efter denne sæson – han været en af drivkræfter bag teamet siden starten af midt 90erne! I forbindelse med pokalkampen vil teamet og SFC sørge, at tilbagetræden fra teamet blver behørigt markeret. Det skal nævnes, at Jørgen har været en frivillig kraft i klubben siden start 80erne og han fortsætter med at komme i klubhuset, hvor mange har mødt ham på mandage, som klubbens materialeforvalter.

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.