1. På papiret var det Greve, der havde hjemmebane i den første kvartfinale, da SSB var på nabobesøg i den første DM-kvartfinale. Men da først kampene gik i gang, var det som om hjemmeholdets tilhængere blev skyllet til side af en brusende tsunami, Solrød-style!

På det grønne tæppe var jævnbyrdigheden dog noget større. De første to kampe blev således delt med en sejr til hver. I damesinglen var der ingen nåde fra Mia Blichfeldt, der udraderede Greve-spilleren Amalie Hansen med de overbevisende cifre, 21-10 og 21-6.
I herredoublen var det til gengæld Greve, som nuppede sejren i to tætte sæt, hvor SSB’erne Alexander S. Bond og Filip Myhren missede en sætbold i første sæt mod Jacco Arends og Jelle Maas, der vandt med 21-23 og 17-21.

Nøhr uden DM-tømmermænd

Derefter var det mixed doublen, der skulle i aktion. Her var det op til Niclas Nøhr at bevise, at fejringen af weekendens flotte DM-sølv ikke sad i benene, da han, sammen med Lena Grebak, tørnede sammen med hjemmebanehåbene Mikkel Delbo Larsen og Ditte Søby Hansen. Og det skulle hurtigt vise sig, at der ikke var den store metaltræthed at spore hos nogen af SSB-spillerne, der tog sejren i to sæt med 21-15 og 21-19.

Til gengæld var der ikke meget at stille op i damedoublen, hvor Amand Madsen og Joan Christiansen, trods højlydt opbakning fra Solrød-tilskuerne, måtte give fortabt mod hjemmeholdets Rikke Søby Hansen og Isabella Nielsen, som sejrede sikkert med 14-21 og 6-21.
2-2 i holdkampen og uformindsket spænding inden de to herresingler.

Fladberg gik flad

I første herresingle var den nykårede danske mester Rasmus Fladberg oppe mod Greves franske spiller, Brice Leverdez i det, der skulle vise sig at blive en både omskiftelig og urytmisk kamp. Fladberg tog sig af første sæt med 21-17, men derefter mistede han initiativet og tabte de to næste med 16-21 og 17-21.

Og da SSB’s Jacob Nilsson samtidig i sin kamp mod rutinerede Joachim Persson måtte se sig slået med 12-21 og 14-21 kunne man endelig høre, at der faktisk var Greve-tilhængere i hallen.
Altså 4-2 til Greve, og dermed er der lagt op til endnu et fortættet drama, når de to hold mødes til returopgøret i Solrød Idrætscenter på fredag kl. 19, hvor vi håber, at rigtig mange SSB-fans vil møde op, så vi kan vise Greve, hvordan en RIGTIG hjemmebane skal lyde.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.