Årets spillerfestKære alle spillere, trænere og holdledere i SFC

Årgang 2007 (U9) har nu den store fornøjelse at kunne meddele, at billetsalget til årets spillerfest lørdag d. 7/11-15 er åben. Billetter købes på www.spillerfesten.dk, hvor øvrige informationer også findes, så smut gerne forbi siden allerede i dag……jo før jo bedre.

Vi kommer til at holde en fantastisk fest (Helstegt pattegris, kalkun/kylling, pølser osv. der grilles på stedet af slagterne fra MENY, særdeles rimelige priser i baren, speciel fokus på kåringerne af årets spillere, stor tombola og lotteri med masser af præmier, diskotek i Hal B og øvrige aktiviteter i Hal C osv.) og håber at se så mange af jer som overhovedet muligt til et brag af en fest. Se programmet på www.spillerfesten.dk.

I skal selvfølgelig se dette som en fantastisk mulighed for at slutte året godt af og styrke fællesskabet både på årgangen og i klubben, så sørg nu for at få så mange med fra alle årgangene som muligt og opfordre gerne alle til at få købt billetter i god tid, da det jo selvfølgelig altid er sjovere at deltage, hvis der kommer nogle fra ens egen årgang.

Hvis nogle skulle have mulighed for at støtte op om festen/årgangen med sponsorgaver/sponsorater bedes I venligst kontakte sponsorchef Nicky Vergo (Tlf: 51507690) nv@bn-skilte.dk (Husk små ting er også mere end velkommen)

Vi ser frem til at byde jer velkommen til årets spillerfest.

Mange fodboldhilsener fra årgang 2007 (U9)

 

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.