30. marts starter to løbebegynderhold om ved Solrød Idrætscenter – kommunen løber med

Borgerne i Solrød kan godt glæde sig. Fra d. 30. marts tilbyder Solrød Atletik og Motion i samarbejde med Solrød Kommune nemlig et 13-ugers træningsforløb med to forskellige niveauer målrettet begyndere.

Synes du også, at det kan være svært at komme op af sofaen? Vil du gerne i gang med at løbe eller blive bedre til at løbe? Så skulle du prøve at løbe sammen med ”Igangsætterne” eller ”Begynderholdet”.

De to nye løbehold i Solrød starter op med infomøde onsdag d. 30. marts 2016 kl. 18. Der er træning bagefter. Alle er velkomne både til møde og træning.

Herefter trænes der fast hver mandag kl. 18 og hver onsdag kl. 19 fra Solrød Idrætscenter. Træningen varer 13 uger og afsluttes d. 22. juni 2016.

Bliv motiveret af engagerede løbetrænere

Begge hold skal gennemføre et træningsforløb på 13 uger ledet af uddannede trænere fra Solrød Atletik og Motion.

”Det er hyggeligt og motiverende med fællesskab, at have nogen at løbe med på næsten alle niveauer og i alle aldre. Vores træning er varierende, og vi kommer rundt i alle dele af Solrød både på stranden, ved kalkgraven og i landsbyerne. Jeg kun set glade ansigter efter træning, og de har det endnu bedre med sig selv efter en træningsaften”, siger Kirsten Winther-Olsen, formand i Solrød Atletik og Motion.

Sæt et løbemål, der passer til dig

Når de nye hold starter op, håber Solrød Atletik og Motion at se mange løbere, der plejer at løbe alene eller aldrig er kommet i gang. De to hold har forskelligt niveau og mål, og  er for er der et tilbud, der passer alle, som gerne vil i gang med at løbe:

Igangsætterne” er holdet for dig, der er helt nybegynder og gerne vil i  gang
Begynderholdet” er for begyndere, som i udgangspunktet kan løbe 5-10 min.

Løb lokalt

”Det er ikke altid let at komme i gang med at løbe, men her får borgerne mulighed for at løbe lokalt og på et niveau, som passer den enkelte. Der lægges vægt på sjov, social og seriøs træning. Deltagerne får en fast træningsrutine, styrke til hele kroppen og en oplevelse af løbeglæde”, siger Christina Otto Jensen, løbekonsulent i ”Bevæg dig for livet – Løb”.

Solrød Kommune løber med

Løb er blevet en af danskernes foretrukne motionsform. I Solrød Kommune er etableret et veludbygget sti-net, som giver god og sikker adgang rundt i kommunen og til de mange smukke naturområder.

Derfor skal projekt “Løb med i Solrød” gøre at flere borgere får øjnene op for den nemme og lettilgængelige motionsfacilitet, som er lige ude foran hoveddøren.

”Projektet er i første omgang rettet mod gruppen af inaktive borgere, borgere som har behov for at komme i gang igen efter sygdom/skade samt mod Solrød Kommunes ansatte. ”Løb med i Solrød” er et initiativ i kommunens sundhedsstrategi, der handler om at sikre sundhedsfremme i fritiden”, siger Peter Jul Jacobsen, idræts- og fritidskonsulent i Solrød Kommune.

Skal du også i gang?

Find alle nødvendige oplysninger og tilmeld via www.dgi.dk/loeb-med.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.