Havdrup Gymnastik sluttede vintersæsonen med et brag af en opvisning lørdag den 19. marts 2016 i Havdrup Idrætscenter med rekord antal tilskuer – endnu engang!

Det var en stolt og meget bevæget formand for Havdrup Gymnastikopvisning, som skød årets opvisning i Havdrup Idrætscenter i gang. Omkring 1300 tilskuer og opvisende gymnaster gæstede opvisningen denne eftermiddag og stemningen var høj.

Efter endnu en fantastisk vintersæson med 900 medlemmer i gymnastiksalen og Havdrup Idrætscenter, fik mange af de dygtige gymnaster vist hvad de havde trænet og øvet igennem vinteren. Det var en festlig eftermiddag fyldt med musik, spring og kolbøtter, og gymnasterne havde en fest på gulvet som meget symbolsk blev afsluttet med et brag fra konfettirør som pustede konfetti ud over de dygtige Super springere som sluttede årets opvisning. DJ Smiley styrede musikken og sørgede for, at tonerne kom rigtigt ud af højtalerne og gav alle den mest optimale musikoplevelse igennem dagen.

Formanden opfordrede tilskuerne til at blive og se de sidste hold samt overvære udmarchen hvor der blev udtrukket flotte præmier på den betalte entrebillet, og selvom der var tyndet ud i hallen ved afslutningen, var der alligevel et pænt antal der overværede udmarchen og var med i lodtrækningen om de flotte præmier fra byens erhvervsdrivende.

Kvaliteten denne eftermiddag var høj, og tilskuerne blev flot underholdt af dygtige dansepiger, seje cheerleaders og imponerende springere, hvis instruktører leverede et meget professionelt show, og alle lige fra de små gymnastikrollinger på et par år til de aldrende seniorer så ud til at nyde hvert et sekund. Det var interessant at se, at gymnastik foreningen har så meget alsidigt at byde på, og foruden dans og spring, blev der også vist kast og stunts fra cheerleaderne, og hippe moves fra boksehold og parkour. De utroligt dygtige Super Springere afsluttede opvisningen, og der var knald på musikken og gymnasterne, som leverede en helt unik opvisning. Super Springerne er ved at gøre sig klar til at drage til Italien på en uges rejse til ”Festival Del Sole” som er en gymnastikfestival der holdes hver andet år ved Riccione. Det kan ses på den udvikling der sker på holdet, at der lægges meget tid og kræfter i konstant at forbedre springteknik og sværhedsgrad, men holdet emmer også af et utroligt godt sammenhold og man kan mærke hvor meget de unge mennesker trives som holdkammerater og glæder sig til at skulle på denne gymnastikrejse sammen til Italien. Årets Super Springer blev udråbt til opvisningen, og i år blev Cecilie Eiberg Dahl Pedersen meget velfortjent udpeget som årets superspringer. Cecilie er foruden en dygtig og vellidt gymnast på Super Spring også et engageret medlem af hjælpeinstruktørteamet i Havdrup Gymnastikforening.

Cecilie Eiberg Dahl Pedersen – Årets Super Springer

Cecilie Eiberg Dahl Pedersen – Årets Super Springer

Ved opvisningen blev også gymnastikforeningens vandrepokal uddelt. Pokalen uddeles hvert år ved gymnastikopvisningen til en ny årets modtager, og kan gives til alle som har med gymnastikforeningen at gøre. Udnævnelsen til pokalmodtager kendetegnes ved, at modtageren skal have gjort noget særligt for gymnastikforeningen. Bestyrelsen havde i år udpeget instruktør Louise Hansen til at modtage vandrepokalen for hendes fantastisk indsats som instruktør, og for hendes kæmpe arbejde med de 3 funky dansehold, som har hævet niveauet for dans til danseskoleniveau i Havdrup Gymnastik.

Louise Hansen – Årets Pokal modtager

Louise Hansen – Årets Pokal modtager

Dette års opvisning viser, at Havdrup Gymnastikforening hver år formår at sætte barren højere end året før, og man kan vist roligt sige, at vintersæsonen blev afsluttet med et festfyrværkeri af underholdning, stemning og dygtige gymnaster denne eftermiddag i Havdrup Idrætscenter.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.