Lørdag den 28. august 2021 blev idrætsudøvere fra Solrød Kommune hyldet for deres flotte idrætspræstationer ved Fritid i Solrød.

Idrætsudøvere fra Solrød Kommune, der har imponeret ved at stå øverst på sejrsskamlen og sikret sig DM, EM og VM-medaljer i løbet af det sidste år, blev lørdag hyldet for deres flotte præstationer ved Fritid i. I alt blev 16 idrætsudøvere hyldet.

På den runde scene i Solrød Center fik de mange talentfulde idrætsudøvere rosende ord med på vejen af borgmester Niels Hörup, som også overrakte blomster og gavekort på vegne af hele byrådet.

Jeg vil gerne starte med at give en stor hånd til de mange, der har trodset regnvejret og er mødt op i dag for at hylde vores dygtige idrætsudøvere og deltage i Fritid i Solrød. I dag handler om idrætsudøverne, men det handler også om de mange frivillige i vores forenings- og fritidsliv, der kitter det hele sammen, og som medvirker til, at vi i Solrød Kommune kan have et meget aktivt og blomstrende foreningsliv,” siger borgmester Niels Hörup.

På trods af en langvarig nedlukning af hele forenings- og fritidslivet som følge af Covid-19-restriktioner har de mange idrætsudøvere formået atter at kæmpe sig til et højt niveau, der har sikret dem titler og medaljer.

Covid-19 har spillet en kedelig rolle for os alle sammen det sidste år. Det gælder også hele forenings- og fritidslivet, som har haft svære betingelser for at træne og deltage i konkurrencer med nedlukning af idrætsfaciliteter og forsamlingsforbuddet – og ikke mindst usikkerheden for, hvornår I igen kan komme i gang med det, som I elsker. Derfor er det flot, at vi i dag – på trods af en lang nedlukning – kan hylde idrætsudøvere, der har sat idrætslivet i Solrød på Danmarks-, Europa- og verdenskortet,” siger borgmester Niels Hörup.

En af de lokale idrætsatleter, der var mødt op til arrangement, var badmintonstjernen Mia Blichfeldt, der igen i år har gjort sig bemærket på internationalt niveau, og hun blev inviteret særskilt op på scenen, hvor hun fik et par ord med fra borgmesteren.

Som noget specielt i år vil jeg gerne benytte lejligheden til at hædre en ekstraordinær idrætspræstation, og det er vores lokale badmintonspiller Mia Blichfeldt, der for første gang netop har deltaget i de Olympiske Lege i Tokyo. At komme afsted til OL er en stor præstation i sig selv, men at nå til ottendedelsfinalen og levere en flot indsats undervejs, er virkelig noget, som du, Mia, kan være stolt af. Udover at deltage i OL har du i foråret vundet EM for hold sammen med de øvrige, dygtige danske badmintonspillere. Stort tillykke med præstationerne. Jeg er sikker på, at den flotte udvikling fortsætter,” siger Niels Hörup.

Mia Blichfeldt startede med at spille badminton i Solrød Strand Badmintonklub i en alder af 9 år, og hun var derfor glad for at være tilstede ved Fritid i Solrød for at se mange af hendes yngre klubkammerater blive hyldet.

Det er inspirerende og hyggeligt på samme tid. Jeg har trænet mange af de unge spillere, og vi kender hinanden godt. Nogle af dem spørger mig stadig til råds, og det hjælper også mig med at holde benene på jorden. At de oplever, at det gør en forskel at have ydet en indsats er dejligt,” siger Mia Blichfeldt.

Det er fjerde gang, at Solrød Kommune hædrer de lokale atleter i forbindelse med Fritid i Solrød, som er en festlig dag, hvor besøgende kan møde kommunens mange foreninger i Solrød Center og høre mere om, hvilke aktiviteter foreningerne tilbyder.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.