Som traditionen tro sluttede Basketskolen fredag med kåringen af ugens vinder i forskellige kategorier samt udnævnelsen af årets camper hos både de store og de små.

 Årets basketskole talte 80 børn og unge samt 14 trænere og ledere. Skolen havde i år som noget nyt fået hjælp fra Terence Stansbury, tidligere spiller i NBA. Dette gav denne skole et meget professionelt snit. Samtidig hermed var der flere prominente trænere, hvilket betød, at niveauet på dette års Basketskole var blandt noget af det bedste i dette land.

 Skolens imdhold, i dette års basketskole var udvilkling af de individuelle færdigheder samt bevægelse uden bold. På miniskolen var der er indført rt træningskort så den enkelte kunne følge sine præstationer.

 Hver dag på skolen havde både Carl Woodard og Terrence Stansbury lektioner med både miniskolen og basketskolen, her viste de hvordan de små ting er vigtig i basketball og hvordan man kan træne disse.

 Som et nyt indslag var der også lektioner i hvordan man kan bruge en svømmehal til at forbedrer sit basket spil, dette var et stort hit hos alle og gav et godt afbræk for den hal basere træning.

 Til afslutningen var der mødt mange forældre op og de var vidne til den store præmieoverrækkelse, hvor mange af ugens anstrengelser blev belønnet med medaljer, pokaler mv.

 Alt i alt var Basketskolen 2015 en stor succes, og vi håber på, at vi får besøg af Terence Stansbury igen næste år. Solrød Comets er dog allerede gået i gang med planlægningen af næste års basketskole og forventer at uge 32 2016 vil der være endnu flere der kommer til basketball i Solrød.

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.