Fredag, lørdag og søndag holder DGI Midt- og Vestsjælland forårsopvisning i Roskilde Kongres- og Idrætscenter – kom i god tid

Har du lyst til at se gymnastik på alle niveauer, så er Roskilde Kongres- og Idrætscenter et godt sted at bevæge sig hen her i weekenden den 4.-6. marts.

Tre haller bliver fyldt med ca. 5.000 gymnaster – og med en forventning om mindst det samme antal tilskuere, så bliver der trængsel både på gulv, tilskuerpladser – og uden for.

– Erfaringen fra sidste år er, at det godt kan betale sig at komme i god tid, da parkeringspladserne omkring hallerne hurtigt bliver fyldt, fortæller gym-nastikkonsulent i DGI Midt- og Vestsjælland, Niels Vest, der på gymnasternes vegne glæder sig til se, hvad foreningerne har øvet sig på hele vinteren.

– Der er ikke to opvisninger, der er ens. De mange deltagende foreninger stiller med hold inden for alle grene af gymnastikken, lige fra højtflyvende springgymnaster til rytmehold og hold, der har fået inspiration fra forskellige dansegenrer. Det bliver en farverig affære, siger Niels Vest.

Specialopvisning fredag aften

Her i marts er der også forårsopvisninger i Kalundborg og Sorø, men Roskilde er speciel, både fordi den er klart størst, men også fordi fredag aften er reserveret til særligt inviterede og udvalgte hold.

Denne aften stiller DGI’s landsdelshold op sammen med dygtige, tidligere elever fra flere efterskoler, der traditionelt er der, hvor de allerdygtigste gymnaster kommer fra.

Her kan der godt komme lidt rift om billetterne. Der er plads til 600 tilskuere – og der er salg i døren fra kl. 18.15. Forestillingen starter kl. 19.
Samlet lyder programmet:

•Fredag aften: Udvalgte hold = ca. 400 gymnaster i én hal
•Lørdag hele dagen: 93 hold = ca. 2800 gymnaster i tre haller
•Søndag hele dagen: 69 hold = ca. 1800 gymnaster i tre haller

I alt kommer er gymnaster fra 11 kommuner i det gamle Roskilde Amt plus kommunerne ind mod København.
Prisen for publikum er 50 kr. for voksne og 30 kr. for børn – med rabat, hvis man kommer flere dage.Fredag aften er prisen 75 kr. for voksne og 50 kr. for børn.
Hele programmet ligger på www.dgi.dk.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.