Danmarks største online-supermarked, nemlig.com, går nu i offensiv og udvider discountsortimentet med 30 procent. Nu prismatches 2.350 varer mod Netto, og udvidelsen omfatter især økologiske varer.

Fra i dag kan danskerne se frem til 30 procent flere varer i discountsortimentet, når der handles dagligvarer på nemlig.com. Online-supermarkedet øger antallet af varer til discountpriser fra 1.800 til 2.350. Til sammenligning har konkurrenten coop.dk, ifølge deres hjemmeside, kun 500 varer i deres discountsortiment.

”Interessen for at købe dagligvarer på nettet stiger og stiger, blandt andet fordi det ikke er dyrere at købe dagligvarer på nettet end i de fysiske supermarkeder. Ud af vores samlede omsætning udgør salget af varerne i vores discountsortiment nu 40 procent og er dermed tæt på discountbutikkernes markedsandel på 45 procent blandt de fysiske supermarkeder. Med den nye udvidelse af vores discountsortiment på 30 procent bliver det nu endnu mere attraktivt for vores kunder at handle på nemlig.com. Nu bliver det spændende at se, om markedsandelen for discount online vokser sig større end markedsandelen for de fysiske discountsupermarkeder,” siger Stefan Plenge, adm. direktør og stifter, nemlig.com, og fortsætter:

”Vi prismatcher vores discountsortiment på 2.350 varer mod Netto hver uge, og det er vores ønske at give danskerne det absolut største og bedste sortiment af dagligvarer til discountpriser, og det omfatter også masser af økologiske varer.”

nemlig.com har en klar vision om at skabe et bedre liv for danskerne ved bl.a. at give dem en meget bedre indkøbsoplevelse end de fysiske dagligvarebutikker kan tilbyde. Senere på året sætter online-supermarkedet derfor strøm til en ny e-handelsplatform, der gør det nemmere og langt mere inspirerende at shoppe rundt blandt de mere end 9.700 varer i sortimentet. Herunder 2.350 varer i discountsortimentet, mere end 1.500 økologiske varer, over 1000 lækre delikatesser fra de mange specialbutikker, opskrifter og meget andet.

Danskernes top 10 indenfor discount på nettet

Blandt de mange varer i discountsortimentet, som kunderne køber hos nemlig.com, er der nogle, der oftere ryger i indkøbskurven end andre. Her er danskernes top 10 inden for discountudvalget i 2016 hos nemlig.com. Bemærk, at seks ud af de 10 af de mest populære varer i discountsortimentet er økologiske:

Bananer
Minimælk øko.
Bananer øko.
Letmælk øko.
Minimælk
Skummetmælk øko.
Agurker øko.
Letmælk
Æg øko.
Æbler

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.