Der arbejdes flittigt med skovl, spade og gravemaskine på Solrød Annekskirkegård for tiden.

I afdeling A – også kaldet ”Lindelunden” – ud mod Solrød Byvej er kirkegårdens personale ved at forvandle området, der tidligere har været gravsteder på. Jord og perlesten fjernes, og i stedet kommer der ny muld, hvori der skal plantes 30.000 blomsterløg importeret fra Holland og sås græs.

Projektet er blevet til i et samarbejde mellem graverpersonalet, landskabsarkitekt Annemarie Lund og kirke-kirkegårdsudvalget under menighedsrådet.

”Vi har længe gerne villet forskønne denne afdeling og gøre det mere indbydende for dem, der kommer ind på kirkegården fra Solrød Byvej. Da mange gravsteder er blevet nedlagt, blev det muligt at tænke nye tanker for området. I foråret blev der sat to nye bænke op ud mod Solrød Byvej, og når de 30.000 blomsterløg blomstrer til foråret, bliver det meget flot at komme i Lindelunden”, siger Kirsten Borritz, der er formand for kirke-kirkegårdsudvalget.

Solrød Annekskirkegård i Solrød Landsby er blevet lettere at finde, efter der i sommer er sat et skilt op på hjørnet af Solrød Byvej og Møllebjerg.

Kilde: Solrød Sogn

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.