Fra drøm som trainee til virkelighed som indehaver: 34-årige ejendomsmægler Rasmus Mørch bliver 100 % indehaver af tre Home-butikker langs Sydkysten – fra Solrød Strand til Brøndby Strand.

‘Rasmus’ er elskværdig.

Det er i hvert fald betydningen af drengenavnet, som 30.000 bærer til fornavn i Danmark. ‘Rasmus Mørch’ er der kun syv af i Danmark, men kun én der elsker Home så meget som han.
Faktisk så højt, at Rasmus Mørch fra 1. november er ene indehaver af tre Home-forretninger langs Sydkysten.

Rasmus Mørch

“Det er kæmpestort for mig. Det turde jeg kun drømme om, da jeg i starten af tyverne trådte ind i Home som trainee. Nu har jeg papir på tre butikker. Drømmen er gået i opfyldelse, ” siger 34-årige Rasmus Mørch, der har fejret ‘kobberbryllup’ i Home-kæden i år.

Slut med parløb

De seneste år har han kørt tæt parløb med Anne Crone om Home Solrød og Home Greve-Karlslunde. De forretninger bliver nu 100 % Rasmus Mørchs, der allerede tog forsmag på sin fulde frihed tilbage i juni, hvor han fik nøglerne til Home Vallensbæk-Ishøj.
“Jeg er taknemmelig for, hvad jeg har lært og opnået indtil nu – og jeg glæder mig virkelig til at føre de tre forretninger videre mod nye mål sammen med mine suveræne medarbejdere, ” siger Rasmus Mørch.

Tre butikker langs kysten

Med de tre butikker som perler på en snor langs kysten hænger tingene rigtig godt sammen for boligejere med salgsplaner og købere på boligjagt fra Jersie St. syd for Solrød til Brøndby Strand St. mod nord.

“Vi dækker hele strækningen mod København, og det er en fordel, for vi har mange tilflyttere fra København – og folk flytter mellem Vallensbæk, Ishøj, Greve, Karlslunde og Solrød, så vi hjælper en masse folk godt hjem, ” siger Home-mægleren.

Det er fire år siden, at Rasmus Mørch blev det ene hjul i duoen som indehaver og daglig leder i Home Greve-Karlslunde og Home Solrød. Siden har han fordoblet både Homes markedsandel og boligsalg.
Selv bor Rasmus i Karlslunde – lige i smørhullet mellem de tre butikker – med sin kæreste Christina og sønnen August på to år.

Kilde: Home

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.