Udbygningen af Munkekærskolen betyder, at 9. klasserne efter sommerferien får til huse på Solrød Gymnasium.

Hele næste skoleår kommer 9. klasserne fra Munkekærskolen til at have deres daglige gang på Solrød Gymnasium. På grund af den store om- og udbygning af Munkekærskolen er der nemlig ikke plads til 9. klasserne i de vante lokaler, og derfor har gymnasiet sagt ja til at huse dem i stedet.

”Både vi og gymnasiet forventer os meget af samarbejdet, og vi kommer til at arbejde tæt sammen om faglighed i undervisningen. Vi satser også på, at eleverne kan deltage i noget af undervisningen, som ellers kun udbydes på gymnasiet, så det her er en rigtig god mulighed for at snuse lidt til gymnasielivet for vores elever,” siger skoleleder på Munkekærskolen Brian Venneberg.

”Vi har i de sidste par år arbejdet meget med brobygning mellem folkeskole og gymnasium, og det arbejde bliver meget konkret og håndgribeligt nu,” siger han.

Eleverne vil dog stadig have fag på Munkekærskolen – blandt andet naturfag, sprog og valgfag – og skolens valgfag udbydes fortsat i samarbejde med Ungdomsskolen. Det er også Munkekærskolens egne lærere, der følger med over på gymnasiet.

9. klasserne forventes at være tilbage på Munkekærskolen fra skoleåret 2017/18, når udbygningen er slut.

Yderligere oplysninger:

Brian Venneberg, skoleleder på Munkekærskolen, tlf. 5618 2603

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.