Lørdag den 3. maj kommer til at stå i tennissportens tegn. Solrød Tennis Klub og godt 150 andre tennisklubber landet over arrangerer nemlig – i samarbejde med Dansk Tennis Forbund – Tennissportens Dag.

Solrød Tennis Klub inviterer til sjov, introduktion og instruktion på klubbens lækre tennisanlæg på adressen Litorinavej 4 i Solrød..

”Tennis er for alle uanset alder og niveau, og vi ser frem til at åbne dørene op for en masse nysgerrige mennesker på Tennissportens Dag. Det er gratis at deltage, og man kan låne en tennisketsjer i klubben,” siger formand i Solrød Tennis Klub Per Holm

Tennissportens Dag afvikles som beskrevet over hele landet, og direktør i Dansk Tennis Forbund, Sune Irgens Alenkær, håber på et forrygende døgn, hvor mange nybegyndere stifter bekendtskab med eksempelvis Play & Stay-konceptets blødere bolde og tilpassede banestørrelser.

”Tennis er i vælten i disse år – ikke mindst på grund af Caroline Wozniacki og Frederik Løchte Nielsen. Fra DTF’s side er vi glade for, at Solrød Tennis Klub støtter op om konceptet Tennissportens Dag. Tennis er ligetil og sundt at dyrke, så tag endelig naboen, konen eller kollegaen under armen og få en oplevelse på Tennissportens Dag,” siger Sune Irgens Alenkær.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu, og følg med her på klubbens website

Du kan også læse mere om Tennissportens Dag på www.spiltennis.nu.

Deltag i debatten
Del.

Skriv en kommentar