Et stort tak til jer alle, som har valgt at støtte op omkring ITG-Racingteam, endnu en sæson.

Vi starter året med en træningstur til Sjællandsringen lørdag d. 04-04-2020, hvor ITG-Raceren og dens nye motor skal stå sin prøven.!

Herefter er det årets Sponsor Go-kart og den meget eftertragtet sponsorpokal – Sponsor Go-kart afholdes i år, i den helt nye Race hall i Tåstrup – Onsdag d. 29-04-2020 fra kl. 16.30 – Invitation er vedhæftede – S.U. d. 08-04-2020.

Så gælder det årets først Grand Prix, som afholdes på Jyllandsringen, herefter skrap forfulgt af det århusianske byløb – CRAA.

D. 13-14 Juni afholder ITG-Racingteam – Solrød rundt løbet og Le Mans arrangement. Vi starter dagen med at mødes i Solrød centeret med løbeskoene på og så er det afsted på 3-5-10 km. Løb hvorefter dagen afsluttes med verdens fedeste motorløb – Le Mans. – Invitation fremkommer.

Så kommer tiden til årets udlandsløb, som i år går til Zolder racetrack i Belgien og derefter gælder det københavnske Byløb – CHGP.

Slut September afholdes ITG-Racingteams Racing Experince, sammen med finaleløbet på Ring Knutstorp og sæsonen afsluttes med vores årlige julefrokost D. 12-12-2020.

Tusind tak for jeres støtte.

Kilde: ITG-Racingteam.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.