Nå i mål – foredrag på Solrød Bibliotek tirsdag d. 17. november kl.19 ved forfatter Jesper Kruse.

Jesper Kruse fortæller om at ofre alt for at blive professionel fodboldspiller – og om den dag, drømmen bristede og identitetskrisen gjorde ham ensom.

Man siger, det kræver 10.000 timer at blive et talent. Men hvad stiller du op, hvis du har brugt 8.000 timer og pludselig ikke kan være med længere?

Hver gang en elitesportsudøver bliver professionel, er der tusindvis, som ikke gør. Men mange af dem har ofret det meste af deres ungdomsliv i jagten på en kontrakt. Men hvad stiller man op når tingene ikke går som planlagt?

I sit foredrag sætter Jesper Kruse fokus på den identitetskrise mange oplever, når de ikke længere kan lave det, de har satset alt på. Ud fra hans bog “Tacklingen” fortæller han om, hvordan han selv som 17-årig var på vej mod et liv som professionel fodboldspiller sammen med alle dem, der gjorde Danmark stolte i 1992 – indtil en tackling sendte ham på skadestuen. Derfra begyndte en livs- og identitetskrise.

I både bog og foredrag fortæller Jesper Kruse om at komme videre og om at sætte sig nye mål, når dét man brænder for, ikke længere er muligt.

Foredraget koster 50 kr. pr. person og du kan købe billetter på hjemmeside www.solbib.dk

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.