Sommervejret har måske nok ikke brilleret i år, men Sjov Sommer – Solrød Kommunes sommerferieaktiviteter for skolebørnene – har igen haft stor succes.

Solrøds børn har igen i år kastet sig ud i mange forskelligartede aktiviteter denne sommer som en del af Solrød Kommunes sommerferieaktiviteter Sjov Sommer.

”Aktiviteterne har ofte været fysisk krævende og af og til næsten grænseoverskridende, men heldigvis har børnene taget udfordringerne med højt humør og stort gå-på-mod. Fra os arrangører skal der lyde stor ros til de mange søde og glade børn, som var med til at skabe høj stemning på de forskellige aktiviteter,” siger koordinator Annette Kristensen fra Kultur & Fritid i Solrød Kommune.

Forældrene har desuden været glade for den nye digitale tilmelding.  Tidligere måtte alle op på biblioteket og stå i lange køer, når der blev åbnet for tilmelding, men nu kan man sidde roligt derhjemme og bestille billetter.

Nyttige erfaringer

De allerfleste hold blev hurtigt udsolgt. Især hesteholdene (Mød Hesten og Mød Miniaturehesten), hundeskolen, ATV i Hedeland, sommerkøkkener for de mindre klasser samt Knuthenborg var udsolgt indenfor de første 15 min. Trods annoncering af restbilletter måtte 3 af de 40 udbudte hold dog aflyses på grund af for få tilmeldinger

”Jeg tror ikke, det er på grund af aktiviteten – men nærmere, at der nok er nogle uger, hvor de fleste forældre og børn holder ferie sammen. Det har vi kunne mærke især i uge 29,” siger hun og benytter lejligheden til at sende en stor tak til de involverede ihærdige ildsjæle, foreninger, sfoer, klubber samt ungdomsskolen.

”Uden deres indsats og gode arrangementer kunne vi ikke have stablet et så alsidigt Sjov Sommer-program på benene til glæde for kommunens børn,” siger Annette Kristensen, som allerede glæder sig til, at arbejdsgruppen efter nytår skal i gang med at planlægge næste års Sjov Sommer for Solrød-børnene.

Hvis du har gode ideer til næste års aktiviteter, kan de allerede nu sendes til Kultur & Fritid, kulturfritid@solrod.dk.

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.