Solrød Bibliotek kan igen byde Ilse Sand velkommen til et foredrag om sensitive mennesker onsdag d. 21. oktober.

Sidst, psykoterapeut (MPF) og teolog Ilse Sand holdt foredrag, blev alle billetter revet væk. Derfor er det med stor glæde, biblioteket atter kan tilbyde et nyt foredrag om særligt sensitive mennesker med den populære foredragsholder, forfatter og kursusudbyder.

Særligt sensitive mennesker har et særligt fintmærkende nervesystem, som bevirker, at de forholder sig anderledes i deres relationer end de fleste andre. Særligt sensitive mærker andres sindsstemninger tydeligere og har det svært blandt mennesker, som er stressede, vrede eller ude af balance.  Der er to måder, de forsøger at løse problemet på: De trækker sig, eller de forsøger at hjælpe.

Mange særligt sensitive mennesker bruger meget energi på at være der for andre. Det er ikke kun, fordi de selv har brug for harmoni omkring sig. Det er også, fordi de har talent for at lytte og hjælpe og derfor virker tiltrækkende på mennesker, der har det svært. Der er typisk en eller flere, der nyder at læsse deres bekymringer af til så god en lytter, som en særligt sensitiv person er.
Ilse Sand vil i dette foredrag præsentere nogle redskaber, som kan bruges i egen selvudviklings øjemed og til at gøre fortrolige samtaler mere frugtbare. Redskaberne, der enkle, psykoterapeutiske metoder, skal ses som en vej til at optimere den hjælp, de allerede ikke kan lade være med at give.

Det kender Ilse Sand af egen erfaring, da hun selv hører til gruppen særlig sensitive. Det er også en erfaring, som hun har øst af i sine bøger som ”Elsk dig selv – en guide for særligt sensitive og andre følsomme sjæle”, og som man kan høre nærmere om på Solrød Bibliotek onsdag d. 21.oktober kl. 19.00 – 21.00. Billetter kan købes via Solrød Biblioteks hjemmeside Solbib.dk eller på Solkultur.nemtilmeld.dk

Læs mere på www.ilsesand.dk

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.