Du behøver ikke sulte for at komme af med overvægten. Kom og hør hvordan, når læge Charlotte Bech mandag den 28. september besøger Solrød Bibliotek.

”Kære medmenneske! Du behøver ikke at affinde dig med overvægt’’, siger læge Charlotte Bech. ”Hvad nu, hvis jeg fortæller dig, at det er let at tabe sig og holde vægten? Vi skal bare kende døgnrytmerne, aktivere fordøjelsen og stimulere stofskiftet”, mener Charlotte Bech. I foredraget, hvor hun forener lægevidenskab med den indiske sundhedsvidenskab Ayurveda, fortæller hun, hvordan du kan tabe dig og holde din idealvægt uden at sulte, eller gå på skrappe kure. Det handler bl.a. om at spise de rigtige ting på det rigtige tidspunkt, dyrke motion på de rigtige tidspunkter og hvile sig på de rigtige tidspunkter.

Charlotte Bech er kendt fra DK-4, Hjemmets helsesider, Psykologimagasinet, og desuden ekspert i den ayurvediske videnskab om sundhed. Hun er forfatter til bestsellerne Godt og sundt året rundt, Hormoner i balance, Godt og Sundt for børn samt Bliv Naturligt Gravid.

Foredraget koster 60 kr. pr. person og du kan købe billetter på solkultur.nemtilmeld.dk.

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.