Kom tæt på Japan, når japaneksperten Zoë Echer giver et personligt billede af det store land og dets køkken mandag den 9. november på Solrød Bibliotek

Hvad enten turen går til Japan, eller man bare vil vide mere om Nippon, den opgående sols land, er der rige muligheder for at blive klogere på Japan ved  Zöe Eschers foredrag. Zoë Eschers egen begejstring for Japan og det japanske køkken har betydet, at hun siden 2004 har rejst til Japan hvert år for at lade sig inspirere og få indsigt i landet.

Desuden blev hun i 2006 uddannet ved California Sushi Academy som sushi kok og sake sommelier, dvs. specialist i den stærke japanske risvin sake. Under opholdet lavede hun catering til bl.a. de store filmselskaber i Hollywood, og herhjemme er hun af Irma blevet udråbt som Danmarks sushi ekspert nr.1 og har lavet sushi til Michelin-restauranten Geranium.

Under foredraget kan man udover at høre om sushi, og få smagsprøver på fire varianter af Zoé Echers store, berømte sushi ruller kaldet futomaki, høre bl.a. om den buddhistiske religion shintorisme og dens betydning for japanerne. Man kan også se, hvordan den klassiske kimono bindes.

Hun kommer ind på de store kulturelle forskelle mellem Japan og Vesten, der slår én kraftigt som førstegangsrejsende til Japan. Derfor giver hun også mindst tre uundværlige rejsetips til Japan, så der er mulighed for både at få en unik gastronomisk oplevelse og ikke mindst komme hjem med en masse viden om det spændende land.

Billetter af kr. 125 til denne aften i Japans tegn med noget til hjerne og mave kan købes via Solrød Biblioteks hjemmeside Solbib.dk eller på Solkultur.nemtilmed.dk.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.