Fritid i Solrød er ”Foreningernes dag”, hvor borgerne har mulighed for at møde repræsentanter fra en bred vifte af kommunens foreninger, aftenskoler og institutioner.

Aldrig har så mange foreninger været repræsenteret som i år, og aldrig har underholdningen budt på så mange forskelligartede indslag.

Traditionen tro vil der være opvisning i både linedans, zumba, squaredans, springgymnastik, men også opvisning i en af de sejeste sportsgrene – nemlig Cheerleading.

På det musikalske område vil der være mulighed for at se uddrag fra Scene Kunst Skolens sommermusical med børn og unge fra 4 til 22 år, gospelsang med gospelkorene Joyful Noise og Jacob’s Ladder, og glad populærmusik som bl.a. Just a Giggolo, New York og Yesterday med Solrød Harmoniorkester.

I centergaden vil der også foregå forskellige aktiviteter, bl.a. kan man få ”målt sit spark” hos Jersie United, smage pandekager, skumfiduser og popcorn lavet på bål hos KFUM-spejderne Jersie/Solrød Gruppe og blive portrætmalet hos Grundejerne.

Som noget helt særligt vil der på dagen blive afholdt ”Centimeter Maraton”, som er et motionsløb for børn fra 2 til 10 år. Løbet er på 400 meter med START kl. 10.00 fra græsplænen ved Solrød Idrætscenter, hvor Rasmus Klump hjælper med opvarmningen. Løbet går via cykelstien mod MÅLET som er på pladsen ved bibliotek og springvand i Solrød Center.

”Centimeter Maraton” arrangeres af kommunens forebyggelsesafdeling i samarbejde med Børneulykkesfonden. “Læs mere her og tilmeld dit barn: www.centimetermaraton.dk

Efter motionsløbet har børn og forældre mulighed for at slappe af med sjovt gadeteater på pladsen foran bibliotekets hovedindgang. Årets forestilling er med teatergruppen Quasi der opfører stykket ”Ebbe Skammelsøn”, som er teater for børn fra 5 år og deres familie, og arrangør er AOF Hinkestenen.

Og sidst – men ikke mindst – er der naturligvis alle de mange foreninger som er repræsenteret i hver deres bod gennem hele centergaden fra Rådhuset i vest til Aktivitets- og Frivilligcentret i øst. I alt 48 foreninger med hvert deres tilbud til et godt og aktivt fritidsliv.

Åbent hus!

Aktivitets- og Frivilligcenteret holder åbent hus fra kl. 10.00 – 14.00.
Centerets daglige brugere byder indenfor i værkstederne, og fortæller gerne om husets mange muligheder for at få en aktiv hverdag, samt mulighed et at få et godt socialt netværk.

Program for underholdningen, samt oversigt over deltagere finder du her:

Program for underholdning

Oversigt over deltagere

”Fritid i Solrød” arrangeres i et samarbejde mellem Solrød Kommune, Solrød Centerforening og kommunens foreninger, aftenskoler og institutioner. Arrangementet støttes økonomisk af kommunens Folkeoplysningsudvalg og Solrød Centerforening.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.