Fernisering i Solrød.
 
Lørdag den 3. Oktober inviterer de aktive kunstnere fra Solrød Kunstforening til den årlige efterårsudstilling på Solrød Bibliotek.
Foreningen har ca. 50 aktive medlemmer som tilsammen d​yrke​r en omfattende udstillingsaktivitet.​​​
Foreningen er lige flyttet til nye lokaler i OJD hallerne, og dette har dels medført,at der er blevet bedre plads til at udøve billedkunsten, og dels er klublivet blomstret op til nye højder. Som et resultat af klubbens interne kurser, er medlemmernes formåen også blevet udviklet i en sådan grad​,​, at salget af kunstværker ligger ​betydeligt over hvad der var tilfældet for få år siden.​ 
På oktoberudstillingen er foreningen repræsenteret ved et større antal medlemmer. Dette giver ikke så meget plads til den enkelte kunstner. Til gengæld giver det et rigtig godt indtryk af foreningens formåen, spændvidde og medlemmernes forskelligartethed. Man kan roligt konstatere, at der vil være noget for enhver smag, det være sig abstrakt, naturalistisk og kunst med aktuelle politiske undertoner.
Udover de ca. 35 malerier, udstiller skulptør og billedhugger Preben Barrett fra Karlslunde et udvalg af sine små underfundige figurer i ler, sten og bronze.
​Der afholdes ferniseringen på lørdag ​den 3. oktober fra kl. 11​:00 ​ til 14​:00
Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.