med teatret TT og spiller for aldersgruppen 4 – 10 år

 I SOLRØD CENTER LØRDAG D. 24. OKTOBER.

 Børn, bedsteforældre og forældre og andre interesserede får en spændende teater- oplevelse   lørdag d. 24. oktober kl. 11.00 i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter.

  • CIRKUS FREDDY KOMMER SNART TIL SOLRØD

 

 Det er teatret TT der komme og fortæller Cirkus Freddys historie.

Freddy er en forældreløs cirkustjener – nu også uden cirkus. Cirkusset er lukket. Freddy går alene ud i den store verden med åbent sind og cirkus i hjertet.

Her møder han sømanden Svend og får hans historie. Historien om at følge sin stjerne, verden, og livet rundt, til lands og til vands – og finder en søn . Nu rejser Freddy rundt omkring og fortæller Svends historie.

For så længe der stadig er nogen, der fortæller historien om en så længe er man ikke

helt væk.

Forestillingen er blevet til i samarbejde med forfatteren Claus Senderovitz. Og er en varm og finurlig forestilling om de store spørgsmål og længsler vi alle går og tumler med. Forestillingen varer ca. 40 min.

Det er gratis at se teaterforestillingen om Cirkus Freddy, men du skal hente adgangsbilletter i receptionen i indgangen i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter fra fredag d. 16. oktober samt fra mandag 19. oktober til og med fredag d. 23. oktober fra kl. 10.00 – 13.00.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.