Tirsdag aften kl. 21.53 mistede en bilist herredømmet over sin bil og påkørte et vejskilt ud for Solbakken på Hundige Strandvej i Greve.

Efter uheldet standsede bilisten ikke, og han fik derfor kort efter en politibil i hælene, men selvom betjentene tændte horn og lygter fik heller ikke det føreren til at standse. Politiet anvendte stopsticks for at bringe køretøjet til standsning på Karlstrup Strandvej ved Trylleskoven, hvilket fik bilen til at punktere på de to forreste bildæk. Blisten fortsatte stadig sin kørsel – nu på flade forhjul.

I rundkørslen ved Trylleskov Allé afskar en patruljebil vejen for flugtbilisten, som nu standsede bilen og forsøgte at stikke af til fods ned ad Hulvejen over for rundkørslen. To betjente satte efter og fik anholdt manden, som viste sig at være en 32-årig mand fra Vordingborg. Han var påvirket af spiritus og muligvis også narko, så han blev sigtet for i påvirket tilstand at forårsage uheld og for at stikke af fra politiet. I forbindelse med visitation af den 32-årige fandt politiet en ulovlig lommekniv, så han blev også sigtet for at overtræde knivloven.

Med som passager i bilen var en 33-årig mand fra Herfølge, som kortvarigt var anholdt, mens politiet undersøgte sagen. Han var dog ikke mistænkt for noget i forbindelse med sagen og fik herefter et lift af politiet til et tjek på skadestuen, da han havde fået en mindre skade i ansigtet i forbindelse med uheldet.

Den 32-årige fører af bilen var uskadt, men han fik udtaget en blodprøve, som skal klarlægge, hvad han havde indtaget under kørslen. Han var så påvirket, at politiet ikke fandt ham egnet til at tage vare på sig selv, så han blev efterfølgende taget med til politistationen til afrusning i detentionen. Han blev løsladt senere på natten og kan vil senere høre mere fra politiet i sine mange sager.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.