Onsdag den 16.maj kl. 18.30 ønskede politiet at kontrollere en personbil, der hurtigt kørte ad motorvejen i sydlig retning.

Bilen kørte dog fra motorvejen og videre ad Cordozavej til Vibevej i Solrød Strand, hvor bilisten standsede af sig selv. Bilen blev ført af en 28-årig mand fra Guldborg, som i forvejen var frakendt kørekortet efter en tidligere sag om narkokørsel.

Han blev indledningsvist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, men da politiet i forbindelse med sagen kunne erkende en hashlugt fra bilen, blev bilen ransaget. Heri fandt politiet knap 19 gram hash i midterkonsollen, og ved den efterfølgende undersøgelse af den 28-årige fandtes han herudover i besiddelse af en kniv, som han bar uden anerkendelsesværdigt formål.

En narkometertest indikerede, at den 28-årige var påvirket af hash under kørsel, hvorfor han blev sigtet og anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse af euforiserende stoffer. Ved nærmere undersøgelse af bilen og dens nummerplader viste det sig, at nummerplader ikke hørte til køretøjet, og selve bilen hverken var registreret eller lovpligtig ansvarsforsikret i forbindelse med brug på vejene.

Politiet afhørte den 28-årige om de forskellige overtrædelser af lovgivningen, og da han ikke kunne nogen forklaring på ejerforholdet eller på, hvordan han var kommet i besiddelse af bilen, beslaglagde politiet personbil med henblik på nærmere undersøgelse af ejerforholdene.

Efter udtagelse af blodprøven og afhøring til sagerne løslod politiet den 28-årige, som dog kan forvente at høre nærmere fra politiet efter de mange sigtelser.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.