Mandag den 22. november kl. 19.21 fik politiet via alarm 112 melding om, at to mænd måske kunne mistænkes for at være indbrudstyve. En anmelder havde desværre tabt dem af syne i området ved Solrød Center, men politiet rykkede straks ud med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, for at lede efter de to mistænkelige mænd.

I den næste times tid kørte patruljerne rundt i området, men mændene blev ikke fundet. Politiet fik kl. 20.13 anmeldelse om et indbrud i en villa på Parkvænget, hvor beboerne havde været væk i tidsrummet kl. 16.20-18.30. Indbruddet og adgangen til villaen var sket ved at aftage listerne på et vindue på villaens første sal, hvorefter skabe og skuffer var blevet gennemrodet. Beboerne havde ikke overblik over de stjålne genstande ud over en parfume, som manglede. Politiet undersøgte villaen for tekniske spor, der måske kan føre til identifikation af indbrudstyven.

Kl. 20.30 fik politiet yderligere en anmeldelse om et indbrud i en villa på Egevej. Her havde tyven knust en rude i en terrassedør ind til soveværelset for at skaffe sig adgang. Tyven havde kun været i et par rum, men havde nået at stjæle bl.a. smykker, inden villaen blev forladt. Også dette gerningssted blev undersøgt af politiet i et forsøg på at finde spor, der kan identificere indbrudstyven. Indbruddet formodes at være sket kort tid før anmeldelsen, idet ejeren netop var blevet alarmeret via en privat alarm.

Politiet vil gerne høre fra personer, der bemærker mistænkelige personer eller køretøjer i f.eks. et villaområde, så politiet får mulighed for at rykke ud og foretage en kontrol af køretøjet eller personerne.

Ring til det lokale politi på tlf. 114 med sådanne oplysninger.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.