Konkurrence og bogmesse for børn og unge 10-18 år

I weekenden den 18. og 19. oktober danner Herlufsholm Kostskole atter rammen om den traditionsrige fantasy bogmesse. I den forbindelse udskrives der en landsdækkende novellekonkurrence, hvor børn og unge kan indsende bidrag til Solrød Bibliotek, som står for at udvælge de bedste bidrag fra vores kommune.

I 2012 blev Herlufsholm Fantasy Bogmesse for første gang afholdt på Herlufsholm Kostskole. Det blev så stor en succes, at arrangementet er blevet en fast tilbagevendende begivenhed. I år afholdes bogmessen i efterårsferien, nemlig i weekenden den 18.-19.oktober. Her vil der blive mulighed for at møde nogle af de mest populære forfattere inden for fantasy genren, landets bogforlag vil være repræsenteret med gode tilbud, diverse rollespilsforeninger vil lave events og meget, meget mere.

Forud for selve bogmessen udskrives i lighed med de forrige år en novellekonkurrence, hvor børn og unge har mulighed for at indsende deres egen fantasyhistorie. Der er tre alderskategorier, og de bedste noveller inden for hver kategori går videre til hovedkonkurrencen, hvor en jury vil udvælge de endelige vindere.

De tre kategorier er opdelt efter alder. For de 10-12 årige, 13-15 årige og 16-18-årige. Der er flotte præmier at vinde. Alle andenpladser vinder et gavekort til Bog & ide, mens første præmien til hver kategori i år er en tur til Warner Bros studie tur, hvor man kan opleve kulisserne fra Harry Potter.

Novellerne vurderes i år af en særligt udvalgt jury bestående af de to forfattere Martin Vinther-Madsen og Dorte Roholte, samt manuskript forfatter og producer Mariella Harpelunde Jensen som mange børn kender fra DR´s rollespilsserie ”Barda”.

Send din novelle til Solrød Børnebibliotek solbib.born@solrod.dk senest fredag den 19. september.

Husk at skrive dit navn, alder og adresse 🙂

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.