Indbrud i privat beboelse:
Amtstue Alle, 4100 Ringsted

Indbrud i erhverv:
Drosselvej, Jyderup
Skarridsøgade, 4450 Jyderup
Nordlysvej, 4500 Nykøbing Sjælland
Kærbyvej, 4400 Kalundborg
Darupvang, 4000 Roskilde

Indbrud i offentlige institutioner:
Gundsømagle Engbækvej, Roskilde
Gundsømagle Engbækvej, Roskilde

Tyveri fra byggeplads – Ågerup, Roskilde
Kl. 08.43 modtog politiet en anmeldelse om tyveri. Tyvene havde skåret bomlåse over til to containere på en byggeplads i Ågerup, hvorfra der var stjålet to stk. GPS-anlæg tilhørende gravemaskiner, en benzingenerator og en jordlop.

Kørsel uden førerret – Ringsted
Kl. 19.40 blev en 38-årig mand fra Ringsted sigtet for at føre en personbil uden at have generhvervet førerretten. Bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Kørsel uden førerret – Køge
Kl. 01.38 sigtede politiet en 19-årig mand fra Brøndby Strand for kørsel uden førerret. Manden kørte i en varebil, som tilmed også havde påsatte stjålne nummerplader.

Indbrud i virksomhed – Roskilde
Kl. 03.21 under patrulje så politiet tre cyklister, som de gerne ville have en snak med. Da cyklisterne så politiet satte de farten op og forsøgte at undslippe kontakt med politiet. En af personerne – en 21-årig mand uden fast bopæl – smed cyklen fra sig og forsøgte at stikke af til fods. Det havde han ikke held med og blev efter kort eftersættelse til fods anholdt. I mandens rygsæk blev der fundet forskellige effekter – herunder et stempel fra en virksomhed, hvor adressen også stod. Der blev ligeledes fundet en Ipad, bonruller, kaffekasse indeholdende mønter, firmakort og mindre kontantbeløb.
En patrulje blev efter anholdelsen sendt til den pågældende virksomhedsadresse og kunne bekræfte, at der havde været indbrud.

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.