Mandag d. 12 oktober kl. 08.44 rykkede færdselspolitiet ud til et færdselsuheld i krydset Solrød Byvej / Tåstrupvej, idet to køretøjer var stødt sammen i det firbenede vejkryds.

Ingen var kommet til skade som følge af uheldet, der skete, da en 38-årig kvinde fra Solrød Strand i en personbil ad Solrød Byvej mod øst.

I det firbenede vejkryds ved Tåstrupvej var lyssignalerne ude af funktion på uheldstidspunktet. Den 38-årige fortsatte ligeud gennem krydset og stødte herunder sammen med en varebil, der blev ført af en 31-årig mand fra Solrød Strand ad Tåstrupvej mod syd.

Han skulle også ligeud i krydset, men blev påkørt på højre side af varebilen på vej gennem krydset. Ved den efterfølgende undersøgelse af krydset kunne politiet konstatere, at lyssignalet ganske rigtigt var ude af drift, men der var opsat vigepligtstavler for færdslen i begge retninger ad Solrød Byvej.

Politiet har derfor optaget rapport om uheldet, idet den 38-årige kvinde mistænkes for at have overtrådt vigepligtsbestemmelserne i forbindelse med passage af krydset, hvor lyssignalet var ude af drift.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.