INDBRUD I VILLA: Terrassedør opbrudt. Indgang via døren. Færden i hele huset. Udgang som indgang. Formentlig intet stjålet.

Knøsen, 2670 Greve

INDBRUD I VILLA FORSØG: Forsøg på opbrydning af vindue der fører ind til soveværelse. Beboren var hjemme da det skete og gik ind i soveværelset for at se hvad der var sket, gerningsmanden opdagede at beboren var hjemme og skyndte sig væk. Ældre vindue.

Tjørnehegnet, 2680 Solrød Strand

INDBRUD I VILLA: Anmelderen passer hus og har netop konstateret opbrudt vindue til WC. Indstigning og gennemrodning af skuffer og skabe.

Engrøjel, 2670 Greve

INDBRUD I VILLA : Alarm gået på stedet kl. 1954. Østvendt vindue til stue opbrudt. Ukendt kostervalg.

Vestre Grootsvej, 2680 Solrød Strand

INDBRUD I VILLA : Anmelderen passer hus og har netop bemærket at der har været indbrud på stedet. Et vindue er opbrudt på husets bagside. Gerningsmand har gennemrodet skuffer og skabe.

Greve Centervej, 2670 Greve

TYVERI FRA LOMME. Sort pung stjålet fra jakkelomme, mens anmelder kørte med toget. Mrk. DKNY pungen indholdt Visa Dankort til Danske Bank, sygesikring, kørekort og ca. 300,- og div. andre personlige ting og kort. Er spærret. Efterfølgende er der hævet 3 gange beløb på kr. 15.000,- og ca. 1600, og 4000,-. De 15.000 er hævet i automat ved Danske Bank over for Nørreport station. Anmelder så ingen personer omkring sig.

 

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.