Røveri – Greve.

Kl. 1856 truede to unge mænd to andre drenge på 15 og 16 år med en kniv. De to røvere ville have penge, og det fik efterfølgende de to til at hæve i alt 500 hundrede kroner til de to gerningsmænd.

Sagen efterforskes nu nærmere af politiet. Evt. oplysninger til os på tlf. 114.

Røveri – Greve.

Kl. 0141 kom en 60-årig mand fra Greve med toget til Greve station. Ved et cykelskur blev han overfaldt og slået flere gange i hovedet. Et ur, en pung og en mobiltelefon blev frarøvet manden. Intet signalement.

Politiet er meget interesserede i at høre fra borgere, der har hørt eller set noget til weekendens røverier mod personer i Greve. Ring til politiet på 114.

Røveri mod person – Greve.

Kl. 2356 fik politiet anmeldelse om et røveri, der fandt sted på en sti ved Søjlegården. Formentlig to gerningsmænd skubbede den 76-årige mand omkuld og de røvede Samsung S6 telefon, kontokort, kontanter og et armbåndsur mærket Baume, fingerring med indgravering HM. En del af de røvere effekter blev efterfølgende fundet i Ishøj.

Politiet fandt ikke frem til gerningsmændene i første omgang, og politiet vil meget gerne tale med vidner eller andre, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

 

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.